Pie 13. uzvaras Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijā tikuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas savā laukumā pārliecinoši apspēlēja turnīra tabulas tuvāko kaimiņu DSN/Sporta bode.

Iepriekšējā mačā VeA spēlētāji bija piedzīvojuši pirmo šīgada zaudējumu, tāpēc papildu motivācija šim mačam nebija vajadzīga. Ventspilnieki labi iesāka maču, gūstot sešus punktus pēc kārtas, tiesa, tad sekoja neliels vājuma brīdis un viesi izlīdzināja spēli. Tomēr tikai uz mirkli, jo ceturtdaļu izdevās noslēgt jau ar 12 punktu pārsvaru – 28:16. Lai gan arī pārējās trīs ceturtdaļās viesi laiku pa laikam pietuvojās, VeA neļāva sāncenšiem lauzt mača gaitu, paši atbildot ar saviem izrāvieniem. Lielākos plusus mājinieki panāca ar lielāko pārsvaru 76:50, bet visā mačā svinēja uzvaru ar 82:65.

Sezonas līdz šim rezultatīvāko spēli aizvadīja Reinis Krūmiņš, kas guva 19 punktu un arī izcīnīja septiņas bumbas pie groziem. Par 16 punktiem Vladam Mikuļskim un Denisam Vikentjevam.

Tagad VeA basketbolistiem LBL 2 čempionātā sekos garāka pauze, jo nākamais mačs jāaizvada vien 25. februārī, kad viesos jātiekas ar vienību Valmiera/ORDO-2.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: