Ventspils Jaunrades namā jau otro gadu norisinājās Pāvela Pikas piemiņas turnīrs šahā. Sacensībās piedalījās vairāk kā piecdesmit bērni un jaunieši no Ventspils, Dundagas, Kuldīgas, Liepājas un Rīgas. Dalībnieki startēja trīs sporta klašu grupās.

Trešo sporta klašu grupā visas godalgotās vietas ieņēma pieredzes bagātākie Liepājas sporta skolas audzēkņi - 1. vietā Artjoms Gudkovs, 2. vietā Vladislavs Bitaitis un 3. vietā Elīna Bagātā. Ventspilniekiem Arvīdam Reinbergam un Ralfam Rogam šoreiz sniegums ne tik veiksmīgs, tomēr viņi labi papildināja savu sacensību pieredzi.

Ceturto klašu grupā, kas bija visplašāk pārstāvēta, ventspilnieki parādīja labu sniegumu. Lai gan pirmo vietu ar sešiem punktiem septiņās kārtās ieguva kuldīdznieks Markuss Leismanis, aiz viņa ar pieciem punktiem ierindojās četri ventspilnieki un liepājnieks. Pēc papildus rādītājiem 2. vietu ieguva ventspilnieks Jonatāns Kristiāns Siders, 3. vietu - ventspilnieks Danils Tolstiks, 4. vietu - Daniēls Rafaēls Siders, 5. vietu - Marika Kučuhidze un 6. vietu - liepājnieks Ašers Zonis. Šajā grupā spēlēja arī ventspilnieki Samuēls Stefans Siders (četri punkti) un Klāvs Nēliuss (trīs punkti).

Iesācēju grupā pirmās vietas ieņēma Liepājas un Kuldīgas sporta skolu audzēkņi. Liepājniece Beāte Vagule ieguva 1. vietu, aiz sevis atstājot Elīzu Vītoliņu un Alenu Zvirbuli no Kuldīgas. Ventspilnieki Vsevolods Kosarevs un Taisija Kučuhidze ar četriem punktiem no septiņiem iespējamiem ierindojās attiecīgi 7. un  9. vietā. Pirmo sacensību pieredzi šoreiz guva arī Ernests Mālītis, Darja Ivanovska, Soņja Seļezņova un Ņikita Odinajevs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: