Ar aizraujošām spēlēm noslēdzies Ventspils amatieru hokeja līgas čempionāta 1.aplis un turnīra tabulas vadībā šobrīd atrodas Dundagas komandas hokejisti, kas izcīnījuši četras uzvaras četrās spēlēs un turnīra tabulā iekrājuši 12 punktus.

Otro un trešo vietu ieņemt attiecīgi Rodeo ar 8 punktiem un Ventspils novads ar 7 punktiem. Abu šo komandu savstarpējā spēle izvērsās ļoti intriģējoša, un pēcspēles soda metienu sērijā Rodeo svinēja uzvaru. Ceturtajā vietā Kurekss komanda ar 3 punktiem, kuriem bija pa spēkam vien uzvarēt Ventspils un Ventspils novada 2 apvienoto komandu, kurai tabulā 0 punktu un piektā vieta.

Turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā šobrīd pirmajā vietā izvirzījies Tomašs Saušs (Rodeo), kurš 4 spēlēs iekrājis 18 punktus (11 vārti un 7 piespēles), otrā vietā Juris Perekrests (Dundaga), kuram 4 spēlēs 13 punkti (4 vārti un 9 piespēles). Vadošo trijnieku noslēdz Edgars Gricinskis (Dundaga), kuram 3 spēlēs 11 punkti (6 vārti un 5 piespēles).

Ventspils amatieru hokeja līgas 2.aplis sāksies 11.decembrī plkst. 19:15, kad otro savstarpējo spēli aizvadīs Kureksa un Rodeo komandas, bet 18.decembrī savā starpā tiksies Ventspils novads ar Dundagu.

Šogad Ventspils amatieru hokeja līgas čempionātā piedalās 5 komandas: "Rodeo", "Kurekss", "Dundaga", "Ventspils novads" un "Ventspils/Ventspils novads 2", kuras regulārā čempionāta ietvaros izspēlēs 2 riņķa turnīru pēc kura sekos izslēgšanas spēles.

Visu dalībnieku un komandu statistika pieejama informatīvajā mājas lapā - http://vahl.mozello.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: