"Mastercard" Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē sestdien Latvijas klubs "Ventspils" savā laukumā ar rezultātu 93:89 pieveica citu Latvijas komandu "VEF Rīga".

Apskati foto!

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 19 punktiem bija Rašads Andersons, bet 14 punktus guva Māris Gulbis. Savukārt "VEF Rīga" komandas labā ar 20 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Kaspars Bērziņš, bet 18 punkti baltkrievu centra spēlētāja Artjoma Parahovska kontā.

Pirmajā ceturtdaļā labāku sniegumu demonstrēja "VEF Rīga", kuras viņiem izdevās uzvarēt ar 19:14. Tomēr otrajā ceturtdaļā iniciatīvu pārņēmaventspilnieki, komandām dodoties pārtraukumā pie rezultāta 39:34 laukuma saimnieku labā.

Abām komandām atgriežoties no pārtraukuma, laukuma saimnieki turpināja iesākto un līdz pēdējās ceturtdaļas sākumam iekrāja septiņu punktu pārsvaru. Saspringtā galotnē "VEF Rīga" nespēja panākt "Ventspils" basketbolistus un mājinieki svinēja devīto uzvaru šajā sezonā.

Šodien "VEF Rīga" komanda bija spiesta iztikt bez sava rezultatīvākā spēlētāja Kristapa Janičenoka, kurš atgūstas no kājas savainojuma.

Abām komandām šī bija pirmā tikšanās reize šīs sezonas BBL turnīrā.

Kā ziņots, "VEF Rīga" komandai uz divu nedēļu pārbaudes laiku pievienojies latviešu basketbolists Juris Umbraško, kurš šodien piedzīvoja debiju savas jaunās komandas rindās. Umbraško "VEF Rīga" rindās šajā spēlē punktus neguva, bet izcīnīja vienu bumbu zem groza.

BBL elites divīzijas kopvērtējumā pēc šī mača "Ventspils" komanda ar deviņām uzvarām 11 spēlēs ieņem pirmo vietu, bet "VEF Rīga" basketbolisti desmit spēlēs izcīnījuši astoņas uzvaras un ieņem ceturto pozīciju.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: