FK "Ventspils" futbolisti turpina gatavošanos kārtējam Latvijas čempionāta mačam. 13. augustā Pola Ašvorta komanda mājās uzņems BFC "Daugavpils". Sākums - 18:00. Pirms gaidāmās spēles kļuvis zināms, ka Latvijas seškārtējo čempionu rindas pastiprinājis pieredzējušais 30 gadus vecais aizsargs Jevgeņijs Postņikovs, kas ventspilniekus ir pārstāvējis jau iepriekš.

Jevgeņijs Postņikovs ir labi pazīstams visiem FK “Ventspils” faniem. "Ventspilī" Postņikovs ir aizvadījis divas sezonas (2010. un 2011. gadā). Mūsu klubā aizsargs guva lielus panākumus: uzvarēja valsts čempionātā un Latvijas Kausā, kā arī kļuva par Baltijas līgas uzvarētāju 2010. gadā. Kopumā Krievijas futbolists "Ventspils" sastāvā ir nospēlējis 47 spēles un guvis 4 vārtus.

Eirokausos Jevgeņijs Postņikovs dzeltenzilo sastāvā aizvadīja 6 mačus, visus Eiropas Līgā. Pēc aiziešanas no "Ventspils" Jevgeņijs Postņikovs ar panākumiem spēlēja Baltkrievijas čempionātā "Šahtjor" no Soļigorskas, bet pēc tam ar vēl lielākiem panākumiem pārstāvēja Kazahstanas "Astana", kuras sastāvā pagājušajā sezonā spēlēja Čempionu Līgas grupu turnīrā.

FK Ventspils aizsarga Jevgeņija Postņikova komentārs:

- Lieliski atkal atrasties vietā, kur viss pazīstams un ar kuru saistītas daudz brīnišķīgas un priecīgas atmiņas. Stadions, laukums, ģērbtuves... Atmiņā uzreiz uzvaras, spēles, emocijas... Neskatoties uz to, ka pagājuši jau pieci gadi, pazīstamu seju netrūkst - Andrejs Butriks, Žiga, Ruga, treneri, to pašu Žuļju zinu vēl kopš Daugavpils laikiem. Protams, visspilgtāk atmiņā palicis 2011. gads, kad "Ventspils" uzvarēja gan čempionātā, gan kausā. Tas bija lieliski! Kopumā, emocijas patreiz ir ļoti patīkamas, ar visu esmu apmierināts un, kas man ir īpaši svarīgi, ar visu apmierināta ir arī mana ģimene.

Kas būs pats svarīgākais man šajos mēnešos? Katrs spēlētājs uzstāda savus mērķus. Mans mērķis ir maksimāli palīdzēt komandai, izdarīt visu, kas manos spēkos, lai “Ventspils” spētu spēlēt sekmīgi. Un, protams, galvenais mērķis - pacensties atkal kļūt par čempionu, atkal iegūt zelta medaļas “Ventspils” sastāvā. Jā, tas nav vienkārši, bet priekšā ir daudz spēļu, un, nešaubos, komanda pieliks maksimāli daudz pūļu, lai uzvarētu čempionātu un iepriecinātu līdzjutējus. Sitīsimies līdz beigām, savādāk "Ventspilī" nevar!

FK Ventspils sporta direktora Andreja Butrika komentārs:

- Domāju, ka Jevgeņiju Postņikovu nav vajadzības stādīt priekšā kaut kā īpaši. Pats ne reizi vien pret viņu un ar viņu esmu spēlējis, un varu atzīmēt, ka šis aizsargs jebkuram uzbrucējam prata sagādāt nopietnas problēmas. Mūsu kluba sastāvā viņš izcīnīja visas iespējamās trofejas, bija ļoti svarīga “Ventspils” sastāvdaļa. Šim spēlētājam piemīt uzvarētāja psiholoģija, kas ir svarīgs un ļoti rets faktors, bez tam, Postņikovam ir bagātīga Eirokausu pieredze, un tas padara viņa atnākšanu uz "Ventspili" īpaši zīmīgu.

Novēlu Jevgeņijam jaunas uzvaras kopā ar "Ventspili"! Mēs esam ļoti priecīgi par Jevgeņija atgriešanos dzelten-zilo klubā, nešaubos, ka viņš dos daudz, kā arī palīdzēs mūsu jaunajiem futbolistiem, kuriem nepieciešams tāda līmeņa partneris. Postņikovs izīrēts no "Astana" līdz sezonas beigām, un atzīmēšu, ka tam, lai šī īre tiktu veikta, ir izdarīts ļoti liels darbs dažādos līmeņos. Tas joprojām turpinās - ir daudz visdažādāko jautājumu, saistītu, piemēram, ar dokumentāciju, un mēs darām visu iespējamo, lai aizsargs pēc iespējas ātrāk izietu laukumā, kaut arī ne viss atkarīgs no mums. Neskatoties uz to, Postņikovs jau ir kopā ar komandu, jau trenējas, un tas jau dod jūtamu labumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: