Kā jau ierasts, ik gadu Ventspilī augustā beigās notiek Latvijā lielākais nūjotāju saiets. Šogad festivāls notiks 20.augustā, ar kopēju startu pl.12:00, gan 5,3km, gan 10,55km distancēs. Tā kā festivāls šogad notiek Riodežaneiro Olimpisko spēļu laikā, un dienu pēc nūjošanas festivāla notiks Olimpisko spēļu noslēguma ceremonija, tad festivāls notiks olimpisko spēļu noskaņās.

Pirms starta notiks modes skate, kurai šogad motīvs ir dots olimpiskais sports, dalībnieki tiks gaidīti interesantos sporta tērpos, kuru demonstrācija notiks 20 minūtes pirms starta. To vērtēs žūrijas komisija, kas piešķirs simpātiju balvas.

Visi interesenti, kuri nolēmuši startēt nūjošanas pasākumā, ir aicināti pieteikt savu dalību festivāla mājas lapā www.nujosanasfestivals.lv sadaļā „Reģistrēšanās” vai arī zvanīt galvenajam tiesnesim Aigaram Matisonam (tel. 29217674) un aizpildīt klātienes reģistrācijas formu. Nūjot draugu un kolēģu pulkā ir interesantāk, tāpēc nestāvi malā – piesaki festivālam sava kolektīva komandu. Skaitliski lielākās komandas tiks pie pārsteiguma balvām.

Pirms pasākuma būs iespējams iznomāt nūjošanas nūjas, apgūt  nūjošanas tehniku, darbosies veselības aleja, kur varēsiet uzzināt daudz interesantu lietu par savu veselību, kā to uzlabot, kā to nostiprināt. Pēc sacensībām dalībniekiem, baudot koncertprogrammu, būs iespējams cienāties ar spēcinošu zupu, kā arī pēc apbalvošanas ar olimpisko torti.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Ventiņheiteris 14.07.2016, 10:53:07

    Ikgadējais "Nujošanas praids"

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: