Sestdien, 4.decembrī, slēpošanas kalnā „Lemberga hūte” darboties uzsāks arī kameršļūkšnas trase un snovborda parks! Slēpošanas kalnā jau darbojas slēpošanas un snovborda nobrauciena trases un viens pacēlājs.

Nedaudz vēlāk kalna apmeklētājiem, iepriekš piesakoties, būs iespējams apgūt slēpošanas un snovborda prasmes pie pieredzējušiem instruktoriem. Turpinās arī distanču slēpošanas trase gatavošana. Servisa ēkas nomas punktā varēs veikt slēpju un dēļu sīko remontu, kanšu asināšanu un vaskošanu.

Šogad slēpošanas kalns „Lemberga hūte” ir 47 m augsts un nobrauciena garums ir 230m. Ir pārveidots arī kalna profils. Kalns šogad ir platāks gan virsotnē, gan vidusdaļā, kas dod iespēju izveidot otru nobrauciena trasi, kura atradīsies kalna austrumu malā. Tā tiks atvērta, kad būs sasniegts nepieciešamais sniega daudzums. Tiks norobežota kalna daļa iesācējiem un bērniem

Lai ziemas priekus varētu baudīt pēc iespējas vairāk atpūtnieku, šogad Lemberga Hūtē cenas saglabājušās nemainīgas. Citām aktualitātēm uz kalna iespējams sekot līdzi mājas lapā www.lembergahute.lv , kur pieejamas arī web kameras.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: