Sestajā Trīs bumbu spēļu turnīrā aizvadīti minifutbola priekšsacīkšu maču, taču visas komandas, kuras cīnīsies izslēgšanas mačos, vēl nav zināmas.

Par savu vietu labāko astotniekā droši varēja būt visu trīs grupu divu labāko komandu spēlētāji, kamēr no trešajām vietām izslēgšanas spēlēs tika vien divas. Ceturtdien Rando K, Anzāģei/Popei, Nav teikts un Blāzmai pievienojas Baltijas ekspresis un Nebūs, vecīt, tāpat kļuva zināms, ka astotniekā tiek arī VeA, bet ar vēl vienas komandas noteikšanu radās problēmas. Gālenai un Viss cieņ' bija pilnīgi identiski rādītāji, turklāt savstarpējā mačā tās, protams, nebija tikušās. Vienīgais veids, kā noteikt vēl vienu ceturtdaļfināla dalībnieku, bija aizvadīt pārspēli, un tieši ar to arī sāksies sacensības 12. jūlijā – uzvarētāji atlikušā vakara daļa būs brīva, bet zaudētāji būs spiesti palikt laukumā un cīnīties par 9.-12. vietu.

Pārspēles uzvarētājs 14. jūlijā ceturtdaļfināla spēlēs ar Anzāģi/Popi, bet pārējie pāri jau ir pilnīgi skaidri – Rando K ar VeA, Baltijas ekspresis ar Nav teikts, Blāzma ar Nebūs, vecīt. Tāpat jau zināms, ka 12. jūlijā viena apļa turnīru noteikti aizvadīs Kurekss, Ventspils nafta termināls un Sporta mafija, bet vēl viena komanda būs zināma pēc pārspēles.

Futbola otrās dienas FOTO!

Minifutbola otrās kārtas kalendārs

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: