No 7.jūlija divu dienu garumā notika nodibinājuma „Ventspils Augsto tehniloģiju parks”, SIA „Aspired” un bezpeļnas organizācijas „IDN” (Norvēģija) pārstāvju tikšanās Ventspilī. Eksperti apsprieda projekta „Zaļā misija: klimats” rezultātus un projekta virzību.

Turpinot pieredzes apmaiņu un sadarbību projekta ietvaros, tika noorganizēta atbildes vizīte Latvijā. No Norvēģijas piedalījās partnera koordinators Rune Stolan un Tempero Energitjenester enerģētikas eksperts un izbijis skolotājs Perry Dahl.

Vizītes mērķis projektā „Zaļā misija: klimats” ir pārrunāt projekta norisi un aktualitātes, kā arī demonstrēt daļu no astoņpadsmit interaktīvajiem stendiem testa režīmā un prezentēt projekta realizēto aktivitāšu rezultātus. Vizītes laikā projekta partneri apsprieda ilgtermiņa nākotnes sadarbības iespējas pilsētas mērogā, kā arī tika paplašināts profesionāls sadarbības tīkls starp Latvijas un Norvēģijas institūcijām.

Projekta „Zaļā misija: klimats” partnerībā sasniedzamie rezultāti: tehniski radošās darbnīcas skolēniem, zinātniski tehnisko eksperimentu metodisko materiāls dabaszinātņu skolotājiem un zinātnes centra „Kurzemes democentrs” krājuma papildināšana, kas ar š.g. rudeni būs aplūkojama ikvienam Ventspils pilsētas iedzīvotājam un viesim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: