Ventas Balss TV devās uz Ventspils " Šanhaju", lai ielūkotos šī rajona aktualitātēs. Lai arī dzīves apstākļī nav tik augstā līmenī, kā citviet Ventspilī, "Šanhajas" iedzīvotāji labprāt stāsta par savu ikdienu un interesantākajiem notikumiem, kas pieredzēti, dzīvojot šajā nelielajā rajonā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -6
    Ventiņheiteris 14.07.2016, 10:46:17

    Nepārdzīvojiet! Risinājums ir! Tās mājas vienkārši vajag aplīmēt ar putuplastu un nokrāsot košās krāsās, uzlikt pāris lielus puķu podus ar pusnovītušām samtenēm, uzlikt plastmasas govi. Un tad šī teritorija skaitīsies labiekārtota un oficiāla pilsētas "sejas" sastāvdaļa.

  • -1
    No malas 14.07.2016, 19:47:14

    Nevar zināt,vai tiešām visi,kas tur dzīvo,vēlētos to labiekārtošanu.
    Par visu būs jāmaksā.Es,par piemēru,labāk izvēlētos ūdeni no akas un malkas apkuri,nekā centralizēto kanalizāciju un ūdensvadu.
    Viņiem vienīgi muļķīgi,ka kanalizācijas bedres iet pāri un par izpumpēšanu jāmaksā bārga nauda.

  • -1
    Ventis 15.07.2016, 07:44:11

    Manas domas par ,,Šanhaju'' nemaz nav tik sliktas, dzīvo kā lauku sētā, pašiem sava ūdens un dažādi risinājumi ir arī ar kanalizācijas izveidi, ko pareizot darot nesanāks tik dārgi visiem sametoties kopā, trimmerim nopērk degvielu un uz priekšu - nopļaujat un iekopjat. Domāju kad tad šīs mājiņas paliks simpātiskākas, jo māja obligāti nav jāapliek ar putuplastu lai būtu OK, daudz ko spēlē apkārtējā daba un to iekopšana. Un vajag kādu apsaimniekotāju kas uzkrāj naudiņu, un pilnveido apkārtni.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: