Šīs sezonas "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) trešajai spēcīgākajai komandai "Ventspils" pirms nākamās sezonas jau ir līgumi ar pieciem spēlētājiem, atklājis "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

Kā ziņots, "Ventspils" komanda LBL pusfināla sērijā dramatiskā cīņā ar 2-3 piekāpās "VEF Rīga" vienībai, bet sērijā par trešo vietu zaudēja pirmajos divos mačos, tomēr turpinājumā saņēmās un ar 3-2 pieveica "Liepāja"/"Triobet" spēlētājus.

"Šobrīd nopietnu analīzi par aizvadīto sezonu vēl nevaru sniegt. Visam ir jānosēžas, ir jāsagremo visi notikumi un ar vēsu prātu jāsaprot, kāpēc notika tā un ne savādāk. Mana ātrā versija par aizvadīto sezonu ir šāda - par pirmo sezonas pusi jautājumu nav. Tā tika aizvadīta lieliski, un pretenziju praktiski nav. Toties par otro sezonas pusi jautājumu ir daudz, un uz šiem jautājumiem vajadzēs atrast atbildes," izteicies Pleinics. "Piemēram, kāpēc mēs vismaz vietu finālā zaudējām vēl pirms pusfināliem? Kāpēc līdz sezonas vidum mēs bijām pārliecinoši pirmajā vietā un kāpēc otrajā šo pozīciju zaudējām? Kāpēc sezonas otrajā pusē daudzas lietas aizgāja šķērsām?"

Kā stāstīja Pleinics, pirms nākamās sezonas vienībai jau ir līgumi ar Kristapu Janičenoku, Māri Gulbi, Arti Ati, Rihardu Lomažu un aizvadītajā sezonā Liepājai izīrēto Tomu Leimani. "Villijam Dīnam ir opcija palikt komandā arī uz nākamo sezonu, taču viņam savs lēmums ir jāpieņem jūnija laikā. Tāpat vēl ir līgumi visiem treneriem," teica Pleinics.

"Basketbols Ventspilī būs arī nākamajā sezonā, taču nevaru pateikt kāds, jo tas nav atkarīgs no manis. Personīgi es vēlos, lai pēc iespējas ātrāk pie galda apsēstos kluba vadība un saprastu, ko varam atļauties, cik varam atļauties," stāstīja Pleinics.

 

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • 0
    es 02.06.2016, 15:38:47

    Jāpaliek Gražulim un/vai Butjankovam vai arī PF/C tiks mainīts par 100%?

  • 0
    norge 02.06.2016, 15:50:41

    interesanti kapec lietuvas basketbolu klubiem ka lietuvas ritas vai zalgeris ir merki ne tikai vietejais cempionats bet vel merke uz euro kausu ? kad piemeram musu komandu un izlasu vadibas nostadis merkus lielakus un iepriecinas savus lidzjutejus ar kausiem un medalam plasaka konteksta nevis tikai musu valsts meroga kaluma

  • 0
    keda 02.06.2016, 16:36:43

    Gražulis, Butjankovs arī lai paliek. Dīns lai domā, bet diez vai šis tik un tā visu sezonu novilks - baigais tak staigātājs. Lai gan nu jau gadi. Ja Nikss grib cīnīties, varbūt var riskēt. Toms jāņem mājās, moš arī Iļjam jādod iespēja? Ko pārdomāt pietiekoši. lai tik viss labi sadomājas un realizējas!

  • -3
    Ventiņheiteris 03.06.2016, 09:39:21

    Galvenais kārtīgi domāties un plānoties, noslēgt līgumus par apaļām summām (kuras saņemt neatkarīgi no tās māžošānās uz laukuma) un beigās lepoties ar "izcīnītu" bronzas medaļu!

  • 0
    karlito 03.06.2016, 20:35:12

    Līgumniekiem jāpaliek,pluss protams vēl Gražulis,Butjankovs.Nedomāju,ka Dīns ir tieši tāds spēlētājs,kāds Ventspilij nepieciešams..Efedžuku tipa spēlētājs lieti noderētu,tas pats Gromovs kuru izīrēja ir labāks nekā šogad spēlējušais Viginss.Piekrītu kedas teiktajam!

  • 0
    Andris Kajaks 04.06.2016, 22:51:47

    Par jaunatnes sistemas kluba VeA sliktako startu pedejo 5 gadu laika ar vajadzetu kadu skaidrojumu.

  • 0
    es 10.06.2016, 16:29:28

    Butjankovs spēlēs citā komandā.
    Vai tiešām BKV PF/C pozīcija tiks mainīta par 100%?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: