Ventspils sporta skolas „Spars” airētāji Limbažos piedalījās starptautiskajās smaiļošanas un kanoe airēšanas sacensības „Sudraba airi”, kurā cīņas notika 200m sprinta distancē.

Smaiļotāji un kanoe airētāji vīriešu konkurencē K-1 un C-1 laivu klasēs cīnījās par galveno balvu - sudrabkaļa Oļega Auzera izgatavotajiem kausiem „Sudraba airi”.Kanoistiem skaisto kausu izcīnīja Dagnis Iļjins, 2.vietu un sudraba airi ieguva Mārtiņš Burkovskis (attēlā). Mārtiņam un Ivo Jēkabsonam 2.vieta arī kanoe divniekā.

Junioru konkurencē par uzvarētājiem kļuva smaiļošanā Santis Pupuriņš un kanoe airēšanā Dāvis Iļjins. Santim Pupuriņam kopā ar Limbažnieku Māri Cilinski otrā vieta smailīšu divniekā. Jaunietēm Anna Saļņikova kopā ar Limbažnieci Montu Dreimani izcīnīja uzvaru divnieku konkurencē, turklāt Annai arī otrā vieta vieniniekā.

Zēnu kanoistu grupā trešā vieta Artūram Beitānam, smaiļotājiem divniekā trešajā vietā Rainers Uplejs un Jēkabs Kalenda. Visjaunākās grupas kanoistiem sudrabs Aleksandram Sabarņam.

Stafetēs C-1 4X200m uzvarēja Dagnis Iļjins, Dāvis Iļjins, Mārtiņš Burkovskis un Ivo Jēkabsons, bet K-1 4X200 m otrajā vietā Edgars Zablovskis, Andis Priede, Ģirts Ločmelis, Santis Pupuriņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: