Par Latvijas skolu futbola čempionāta uzvarētājiem 8.–9. klašu grupā kļuvuši 4. vidusskolas spēlētāji, bet Valsts 1. ģimnāzijas komanda 6.-7. klašu grupā ieņēma ceturto vietu.

Abas komandas pirms tam triumfēja Kurzemes čempionātā, kas turklāt risinājās tieši Ventspilī, taču finālsacensibās Hanzas vidusskolas stadionā Rīgā vienādi veiksmīgi abām neklājās. Ceturtie apakšgrupas spēles noslēdza bez zaudējumiem un ielaistiem vārtiem, bet pusfinālā ar 5:0 sagrāva Varakļānu vidusskolu. Finālā pretī stājās Hanzas vidusskola, kas spraigā cīņā tika apspēlēta ar 2:1. Par čempioniem kļuva Eduards Smiltnieks, Kristers Neilands, Kārlis Ponomarjovs, Eduards Zecmanis, Kristaps Levics, Rendijs Ciršs, Niks Jansons, Krists Villers, Kristers Silvestrovs, Valdis Grigorjevs, kā arī skolotājas Anete Riekstiņa un Gunita Jakovļeva.

6.–7. klašu grupā līdz finālsacensībām tika Valsts 1. ģimnāzijas komanda, kam pavisam maz pietrūka, lai tiktu arī pie medaļām. Ģimnāzisti arī iekļuva pusfinālā, taču tajā piedzīvoja zaudējumu, bet cīņā par bronzu piekāpās sāncenšiem pēcspēles sitienu sērijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: