Futbola klubs Ventspils ne tikai cītīgi trenējas un spēlē, bet laiku pa laikam arī dodas kaut kur ciemos, bet trešdien viesus jau uzņēma viņi - dzeltenzilo treniņā viesojās Ventspils Tehnikuma jaunieši.

Šajā sezonā viesošanās pie jauniešiem ventspilniekiem jau kļūst par tradīciju, turklāt vizītes notiek ne tikai Ventspilī. Savās mājās apmeklēts bērnu nams un 2. vidusskola, bet pa ceļam uz maču Daugavpilī iebraukts arī Ilūkstē, satikt vietējot skolēnus un apskatīt vietas, kur pat futbolistiem tapa Jurijs Žigajevs un Andris Vaņins. Skaidrs, ka šāda viesošanās nav nejauša, un FK Ventspils plānos ir arī citi līdzīgi pasakumi.

Viens no tiem aizvadīts Katoļu ielas stadionā, kur pie futbolistiem bija ieradusies Ventspils Tehnikuma jaunieši. Protams, šie bērni jau sen pārauguši to vecumu, kad dzīvi vada sapnis par profesionālo sportista karjeru, tomēr arī viņi mīl futbolu un ar to nodarbojas brīvajā laikā. Šoereiz viņiem bija iespēja uzzināt, kā trenējas profesionāļi un pat samēroties ar viņiem spēkiem. Piemēram, pamēģināt gūt vārtus pret visīstāko futbola vārtsargu vai Ventspils galveno treneri Polu Ašvortu. Galu galā, arī pārliecināties, ka arī profesionāli futbolisti ir parasti cilvēki, ar kuriem var aprunāties, pajokoties.

Pasākums izvērtās jautrs, kā to var labi redzēt foto, un noderīgs abām pusēm - jaunieši uzzināja vairāk par futbolu, bet futbolisti ieguva jaunus draugus un atbalstītājus, kas ir tiešām daudz.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: