Pārventas futbola laukumos aizvadītas Ventspils skolu sacensības divās vecuma grupās, un abās veiksmīgākie izrādījās 4. vidusskolas futbolisti.

Grupā, kurā spēlēja 2002./2003. gadā dzimušo skolēnu komandas, startēja piecas skolas, turklāt neviena no tām neizvairījās no punktu zaudēšanas. 4. vidusskolas zēni spēlēja neizšķirti 2:2 ar Valsts 1. ģimnāziju un ar 0:2 zaudēja 3. vidusskolai, tā gandrīz atvadoties no titula, taču talkā nāca 2. vidusskola. Lai gan jau bija skaidrs, ka 2. vidusskola turnīrā paliks piektā (zaudēja 6. vidusskolai), tā pēdējā mačā ļoti centīgi nospēlēja pret trešajiem, svinot uzvaru ar 1:0. Par čempioniem kļuva U. Dreijs, M. Kaudze, L. Dīvs, R. Lepte, K. Viļumovs, M. Bondars, R. Vašuks, K. Kukainis, K. Kristiņš, M. Sīlis un I. Sorokins. Pārventniekiem bija tikpat daudz punktu, cik ģimnāzistiem, taču pēdējā uzbrukumā izrautā uzvara ar 2:1 otrajā vietā ļāva finišēt tieši ģimnāzijai.

2000./2001. gada vecuma grupā, kurā spēlēja tieši to pašu skolu komandas, ceturtajiem klājās vieglāk – trīs uzvaras, neizšķirts un stabila pirmā vietu. To paveica E. Smiltnieks, A. Grosfogels, E. Kronis, K. Neilands, R. Tālbergs, E. Veckāgans, K. Levics, R. Ciršs, N. Jansons un K. Villers. Otrajā vietā tikai ar vienu zaudējumu bija sestie, bet trešo vietu, pateicoties uzvarai savstarpējā spēlē ar ģimnāzistiem, izcīnīja 2. vidusskola.

Attēlā: Vecākās grupas uzvarētāji un FK Ventspils pussargs Abdualai Alfa

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: