Pēc mēneša, 14.maijā, Ventspilī notiks velobrauciens ar ziedu un vēju buru tematiku, informēja olimpiskā centra "Ventspils" pārstāve Daiga Dūma.

Velobrauciens, ar ko ik gadu pilsētā tiek atklāta jaunā tūrisma sezona, šogad norisināsies ar moto "Braucam ar ziedu un vēju buru!". Atbilstoši šim moto velobrauciena dalībnieki ir aicināti padomāt par sava velosipēda un apģērba noformējumu. Interesantākā noformējuma īpašnieki saņems pārsteiguma balvas. Pavisam plānots apbalvot dalībniekus deviņās dažādās nominācijās.

Tāpat kā pērn, velobrauciens notiks divās trasēs: 2,1 kilometru garajā bērnu trasē un 8,6 kilometrus garajā trasē pieaugušajiem. Pulcēšanās vieta būs pie Ventspils Piedzīvojuma parka ieejas vārtiem.

Lai velobrauciena starts visiem būtu drošs un ērts, dalībnieki pēc brīvprātības principa tiks sadalīti četros koridoros.

Pasākumā muzicēs spāņu un latīņamerikas grupa "Los Daugavas Nens", popgrupa "Jūras akmentiņi" un ceremonijorķestris "Miers un Bērziņš". Velobrauciena dalībnieki tiks cienāti ar spēka putru un tēju.

No plkst.11 Veselības alejā darbosies fizioterapeits, pirtnieks, jogas speciālists, zumbas dejotāji, baskāju taka un drošas velobraukšanas trase.

Plkst.11.15 tiks dots starts bērnu velobraucienam un braucienam cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Savukārt plkst.12 tiks dots starts 8,6 kilometrus garajam velobraucienam. Velobraucienam iepriekš nav jāreģistrējas.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Kuršu skaistule 15.04.2016, 13:20:52

    Vēju buru? Vai ir arī citas buras? Ai... mazliet samulsu. ;)

  • 0
    cits 15.04.2016, 15:59:27

    Ir gan.Saules bura,par provi.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: