Lieldienu priekšvakarā tika noskaidroti 2016. gada Latvijas kausa ieguvēji galda hokejā. Uz noslēdzošo posmu, kurš norisinājās Rīgā, bija ieradušies 80 dalībnieki no visas Latvijas, kā arī viesi no Igaunijas. Ventspili sacensībās pārstāvēja 16 spēlētāji no Ventspils Jaunrades nama komandas un Ventspils galda hokeja kluba.

Šajā posmā godalgotās vietas ieguva Elēna Rācenāja, kura dāmu konkurencē izcīnīja otro vietu un Eliāns Ēdelis, kuram trešā vieta starp junioriem. Latvijas kausa kopvērtējums gan izskatās medaļām un kausiem raženāks. Elēna Rācenāja jau iepriekšējā posmā nodrošināja sev pirmo reizi spēlētājas karjerā Latvijas kausu dāmu nominācijā. Aleksandrs Žernovojs ļoti dramatiskajā cīņā ar inčukalnieti Sandi Kalniņu trešo reizi pēc kārtas kļuva par Latvijas kausa īpašnieku vecmeistaru konkurencē. Eliāns Ēdelis atkārtoja savu 2013. gada panākumu un izcīnīja sudraba krāsas Latvijas kausu starp junioriem. Jaunākajā junioru grupā Elīss Depše pagājušajā gadā palika uzreiz aiz goda pjedestāla, toties šogad viņš ieguva bronzas godalgu.

Pēdējā posma sacensībās Open nominācijā uzvarēja Edgars Caics no Rīgas. Otrajā vietā viņa audzēknis Sandis Kristaps Lagzdiņš, bet trešajā Edgars Saulītis no Inčukalna. Starp mūsu spēlētājiem visaugstāk tika Elvijs Siliņš, kuram 10. vieta. Edžum Kaņepam 16. vieta, Eliānam Ēdelim 19. vieta, bet Jānim Stūrmanim 20. vieta. Latvijas kausa kopvērtējumā šajā nominācijā par uzvarētāju kļuva Valts Smagars no Skrundas. Otrajā un trešajā vietā attiecīgi Raivis Miglinieks no Rīgas un Edgars Saulītis no Inčukalna. Augstajās vietās starp 129 dalībniekiem finišēja arī mūsu pilsētas galda hokeja meistari. Eliāns Ēdelis ierindojās augstajā 8. vietā, Elvijs Siliņš 9. vietā, Edžus Kaņeps 10. vietā, Aleksandrs Žernovojs 13. vietā, bet Elēna Rācenāja noslēdz pirmo divdesmitnieku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: