Lielajam laukumam iegūstot arvien kosmopolītiskākas aprises, pilsēta ar rītdienu nolēmusi "iet līdz galam". Turpmāk Lielā laukuma ainavu papildinās novatorisks bērnu rotaļu stūrītis "Pompidū". 

"Mīļās lielformāta gotiņas aizstāsim ar modernās mākslas objektiem no Francijas, kas būs īpaši radīti, domājot par Ventspils bērnu radošās iztēles attīstību," pastāstīja Ventspils īpašais padomnieks Lielā laukuma attīstības jautājumos. Mazajiem ventspilniekiem neesot jāuztraucas par iemīļoto gotiņu likteni, tās iecerēts izvietot pie jaunradāmā interaktīvā zinātnes centra. "Vietrade ir jaunā laikmeta trends. Mēs vairs neskatāmies uz pilsētvides objektiem tikai dekoratīvi vai tikai funkcionāli, mūsu izaicinājums ir noslīpēt Lielā laukuma strāvojumu līdz pilnībai!" cieši pārliecināts ir viens no pilsētas viedokļu līderiem.

Jāpiebilst, ka arī citos pilsētas kvartālos gaidāmi apjomīgi priekšdarbi, lai jaunajiem radošo industriju uzņēmējiem, kurus pavisam drīz sāks inkubēt ēkā pie vecpilsētas tirgus, būtu kur izpausties. Lielas cerības šajā jomā tiek liktas arī uz Ventspils Mūzikas vidusskolu, Ventspils Augstskolu un Ventspils Tehnikumu. 

 

* Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts un nav nevienam saistošs.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    qwerty 01.04.2016, 10:34:19

    * Šī ir 1.aprīļa - Joku dienas - ziņa. Tās saturs ir izdomāts un nav nevienam saistošs.

  • 0
    Ventspilniece 01.04.2016, 10:38:30

    Un kāda atšķirība?
    Lielākā daļa no Ventspilī notiekošā būtu nosacīti jāapzīmē ar šādu zvaigznīti!
    Uzpūstais skaistums tiem,kas pilsētā dzimuši un auguši,jau sen ir kaitinošs...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: