Otrdien vicečempione "Ventspils" oficiāli LBL turnīram pieteikusi pieredzējušo amerikāņu basketbolistu Villiju Dīnu. Pašlaik jau 36 gadus vecais spēlētājs šo sezonu iesāka Francijas klubā "Le Havre", bet tagad pievienojies Latvijas klubam, parakstot divu gadu līgumu.

Amerikāņu aizsargs, kuram ir arī Bulgārijas pilsonība, ir ar bagātu pieredzi Eiropas basketbolā, jo pēc spēlēšanas Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā ASV viņš 2003.gadā pārcēlās uz Grieķiju, bet pēc tam spēlēja arī vairākos citu Eiropas valstu klubos. Dīns ir trīskārtējs Bulgārijas čempions, reizi izcīnījis arī Itālijas un Francijas čempiona titulus. Spēlējis arī Krievijā, Spānijā un Lietuvā, kur 2008.gadā pārstāvēja Kauņas "Žalgiris" vienību.

Šosezon Dīns "Le Havre" sastāvā Francijas čempionātā 16 mačos guvis vidēji 9,3 punktus spēlē un izcīnīja vidēji trīs atlēkušās bumbas spēlē.

Pērn viņš spēlēja Itālijas vienībā "Varese" un Krievijas klubā "Krasnij oktjabrj".

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    666.lv 27.03.2016, 14:33:25

    Ne Dīns,ne arī kāds cits nigers neglābs bezcerīgi grimstošo komandu.Zaudējums Valmierai to uzskatāmi pierāda.
    P.S.Kāpēc liegta komentēšanas iespēja pie raksta par šo zaudēto spēli?

  • 0
    karlito 27.03.2016, 20:13:32

    to 666.lv
    Tāpēc,ka zaudēto spēļu komentēšana radītu negatīvu tēlu mūsu visplaukstošākajai pilsētai Eiropā,..mūsu basketbolisti nekad nezaudē,viņiem vienkārši citreiz nepaveicas,vai arī tiesneši vainīgi!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: