Latvijas futbola čempionvienības "Liepājas" pussargs Vladimirs Kamešs savā Facebook profilā publiski atvainojies par pēdējā Kurzemes derbijā parādītu vidējo pirkstu. Abas komandas Ventspilī atkārtoti savā starpā tiksies jau 9. aprīlī, kad Kurzemes derbijs notiks Latvijas kausa 1/4 fināla ietvaros.

"Dārgie FK "Ventspils" un visi Latvijas sporta līdzjutēji!

Patiesā nožēlā vēlos Jums visiem atvainoties par manu nepiedienīgo rīcību 20. marta spēlē starp FK "Ventspils" un FK "Liepāja", kad cīņas karstumā un emociju pārplūdā es atļāvos lietot nepiedienīgu žestu.

Protams, ļoti labi apzinos, ka neviens arguments par cīņas karstumu, emociju piesātinātu spēli un milzīgu vēlēšanos uzvarēt neattaisno manu rīcību, un tieši tādēļ es atzīstu – esmu VAINĪGS un to arī nožēloju, un pat nelūgšu sapratni šajā situācijā, kad es neapdomīgi un pārāk karstasinīgi, jūtīgi reaģēju uz man adresētu kāda līdzjutēja skarbu izsaucienu.

Es ļoti cienu pretinieku komandas un to līdzjutējus un tādēļ, "Ventspils" līdzjutēj, lūdzu piedod man!

Un jau nākamajā mūsu savstarpējā spēlē, ja man būs tāda izdevība, es personīgi klātienē atvainošos un izrādīšu TEV cieņu!

Ar cieņu – Vladimirs #33"

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -3
    Ritvars Dzintars 21.03.2016, 15:37:00

    Nu vai ziniet-atvainoties par ko? Par to ka uz tevi sēmušku rijējs histēriski kliedz ka esi pidars un otsosi un tt.... Par to atvainoties un urlas saukt par līdzjūtējiem? Man trūkst vārdu. Jā.........viela pārdomām........

  • -1
    Guntars Shenfelds 22.03.2016, 08:38:44

    Ritvar,tu pat nebiji uz šo spēli atnācis,bet met iekšā komentāru,kā tāda klaču vecene.Sporta centra mājas lapā tu pat ieteici mest granātu tribīnēs,ne tikai vidējo pirkstu rādīt.Tai pašā laikā klubs bija centies radīt pēc iespējas labākus apstākļus gan skatītājiem ,gan spēlētājiem.Ja runā par nepieklājīgām replikām no tribīnēm,tad ,ja būsi pamanījis ,ka pret to ir sākusies nopietna cīņā arī no LFF puses un pirms spēlēm informātoram pienākums brīdināt skatītājus par iespējamām sekām,nepieklājīgu repliku izkliegšanai no tribīnēm.Tas nekas,ka tu mans labs paziņa,tomēr novēlu tev neizliet savu žulti tur,kur nu galīgi tas nav vajadzīgs.Labāk pakritizē Ventspils vadību,ka joprojām mūsu galvenajā stadionā nav mākslīgais apgaismojums,tad gan tevi atbalstīšu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: