Svētdien tiks aizvadītas divu kārtu spēles pilsētas kērlinga čempionātā, turklāt vairākās no tām spēkiem mērosies pirmā piecnieka komandas.

Pēc pirmā apļa līderos ir uzreiz četras komandas ar vienādu punktu skaitu (5 uzvaras), bet tikai ar vienu uzvaru no šī kvarteta atpaliek pašreizējie čempioni – Ventspils novada komandas spēlētāji. Novada kērlingisti dienas pirmajā mačā mēģinās paņemt punktus no Quattro junioriem, bet pēc tam sekos cīņa ar pašreizējo vicelīderi – komandu Versija. Tieši šo komandu, kā arī Pērles (šobrīd trešā vieta) svētdien gaida vissmagākais kalendārs.

 

Pirmajā spēlē tās tiksies savā starpā, pēc tam versijas gaida tikšanās ar novada komandu, bet pērles spēkosies ar līdervienību – Ostas celtnieku. Lai gan vienkārši nebūs arī celtniekiem, kam pirmajā mačā pretī stāsies pieredzējusī Lavīna un cīnīsies par vietas saglabāšanu pirmajā četriniekā. Vēl Lavīna mērosies spēkiem ar UCT (2 uzvaras, 6. vieta), kas dienas pirmajā spēlē tiksies ar komandu Klasika (1 uzvara, 8. vieta). Jāatgādina, ka regulārās sezonas četras labākās komandas turpinās cīņu par čempionāta godalgām, bet pārējās četras sadalīs 5.–8. vietu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: