Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) sadarbības partneris, Ventspils mērs Aivars Lembergs nediktē topošās Māra Kučinska (ZZS) valdības politiku, taču viņa argumentos nevar neieklausīties, intervijā "Neatkarīgajai" apgalvojis Kučinskis.

"Lembergs ir aktīvs. Viņš ne uz vienu sanāksmi nav atnācis nesagatavots. Viņam ir komanda, ko var nosacīti saukt par Ventspili. Viņš nediktē, bet diskusijās nosauc argumentus, faktus un pierādījumus, kuros nevar neieklausīties. No viņa puses redzēju patiesu vēlmi iesaistīties procesā, lai valdība tiktu izveidota, nevis kādu diktātu," situāciju raksturojis politiķis, "sarunas valdības veidošanas procesā vadīju es, nevis kāds cits. Jo man jau būs jāstrādā par premjeru, nevis kādam citam."

Savukārt runājot par gaidāmo sadarbību ar "Vienotību", Kučinskis paudis viedokli, ka šīs partijas retorikā joprojām esot jūtams aizvainojumus, jo "acīmredzot "Vienotībai" ir grūti pieņemt, ka viņi vairs nebūs pirmās vijoles spēlētāji. Es mēģinu filtrēt, kur ir acumirklīgas emocijas un kur kas tāds, kas sola īstas nepatikšanas."

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: