Ventas 2002 hokejisti aizvadījuši divas spēles Latvijas 1. līgas čempionātā, divas dienas pēc kārtas savā laukumā tiekoties ar Valmieras HK/BSS spēlētājiem.

Pirmajā mačā bija līdzvērtīga spēkošanās – pēc pirmās trešdaļas viesi bija vadībā ar 0:1, pēc divām trešdaļām rezultāts bija 0:2, bet trešajā vārtu vairs nebija. Trešās trešdaļas sākumā Venta 2002 vārtus atstāja Raivis Turks, bet vietā nāca Deniss Baranovs. Pēdējā trešdaļa izvērtās notikumiem bagāta. 42. minūtē par turēšanu ar nūju tika noraidīts Valmieras hokejists, bet pēc pāris sekundēm viņam pievienojās vēl viens komandas biedrs, kurš izpelnījās noraidījumu par klupināšanu. Vairākumu Ventas 2002 hokejisti izmantot nespēja un rezultāts saglabājās nemainīgs 0:2. Vēlāk par rupjību tika noraidīti četri hokejisti gan no Ventas 2002 spēlētājiem, gan no Valmieras HK/BSS. Rezultāts nemainījās un šoreiz ventspilniekiem zaudējums.

Otrais mačs labāk jau padevās Ventas 2002 hokejistiem. Pirmās trešdaļas sākumā mūsējie panāca jau 2:1, bet otrās trešdaļas izskaņā rezultāts jau bija 4:1. Trešās trešdaļas vidū rezultāts kļuva vēl pārliecinošāks – 5:1.

Ventspilnieki ar 23 punktiem ieņem ceturto vietu septiņu komandu konkurencē, bet nākamo spēli komanda aizvadīs 28. februārī, kad viesosies pie Prizma/Pārdaugava hokejistiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: