Haralds Silovs izcīnījis ceturto vietu Pasaules kausa posma sacensībās ātrslidošanā Berlīnē, startējot 5000 metru distancē B divīzijas sacensībās.

Silova uzrādītais rezultāts 6 minūtes un 33,23 sekundes ir jauns viņa labākais rezultāts līdzenuma slidotavās. Haralds savā slidojuma pārī cīnījās ar Japānas sportistu Norimasu Zaike. Visu distanci bija vērojama līdzīga cīņa, vadībā bija gan viens, gan otrs ātrslidotājs. Silovs distances otro pusi turēja labā tempā, bet pēdējam aplim spēka nepietika, kas liedza mūsu slidotājam vietu uz goda pjedestāla.

Līdz trešajai vietai Haraldam pietrūka nedaudz vairāk par sekundes desmitdaļu. Par uzvarētāju 5000 metru distancē kļuva kanādietis Lukass Makovskī (6:25:55), otrais norvēģis Sverre Lunde Pedersens (6:29:65), bet trešais – vācietis Marko Vebers (6:33:09).

Jāatgādina, ka pirms nedēļas PK posmā Hērenvēnā Silovs izcīnīja 8. vietu B divīzijas sacensībās, tādējādi izcīnot divus ieskaites punktus PK kopvērtējumā, bet par ceturto vietu mūsu atlēts nopelnīja 11 ieskaites punktus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: