Usmas pagastā no ceļa nobraukusi automašīna Toyota, bet Celtnieku ielā, Ventspilī, kāds apkritis, braucot ar kvadriciklu.

17. novembrī plkst. 19 Usmas pagastā Ventspils-Rīgas šosejas 140. km automašīnu virzienā uz Ventspili vadīja 48 gadus vecs šoferis Toyota un pie pagaidām nenoskaidrotiem apstākļiem nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.

Turklāt vadītājs, pārkāpjot noteikto kārtību, atstāja negadījuma vietu. Visi  pasažieri – 74, 48, 42 un 36 un  gadus veci vīrieši – nogādāti Talsu slimnīcā. Policija noskaidro visus notikušā apstākļus.

Tajā pašā dienā plkst. 14:45 Celtnieku ielā kāda nama pagalmā 37 gadus vecs šoferis vadīja kvadraciklu „Yamaha „, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un apgāzās. Pēc negadījuma uz Ventspils slimnīcu nogādāts 43 gadus vecs pasažieris ar sāpēm labajā kājā.

Savukārt 18. novembrī plkst.18:05. 36 gadus vecs automašīnas "Audi 80" vadītājs brauca pa Rūpniecības ielu un, veicot apdzīšanas manevru, izraisīja sadursmi ar apdzenamo "Kia" un pretimbraucošo "VW Passat". Par laimi – sadursmē cietušo nav.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: