Latvijas un Igaunijas apvienotā komanda "Valka"/"Valga" šodien Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē uzņems vicečempioni "Ventspili", kas pašlaik sekmīgi turpina dalību arī FIBA Eiropas kausa izcīņā.

Kā zināms, "Ventspils" savu iepriekšējo maču aizvadīja otrdien, kad FIBA Eiropas kausa otrā posma ceturtajā spēlē savā laukumā ar 72:69 pārspēja vienu no labākajām VTB Vienotās līgas komandām un Čehijas čempionvienību Nimburkas ČEZ. Latvijas vicečempioni pašlaik ir labā pozīcijā, lai sasniegtu FIBA Eiropas kausa astotdaļfinālu.

Savukārt savā iepriekšējā LBL spēlē "Ventspils" pagājušajā nedēļas nogalē negaidīti ar 83:87 pagarinājumā piekāpās "Valmiera"/ORDO komandai, kuras galvenā trenera amatā debitēja iepriekš ventspilniekus vadījušais Roberts Štelmahers. Neskatoties uz šo neveiksmi, "Ventspils" saglabā līderpozīciju LBL kopvērtējumā.

Tikmēr "Valka"/"Valga" LBL turnīrā joprojām saglabā 50% bilanci un samērā negaidīti joprojām ir ļoti labā pozīcijā, lai sasniegtu izslēgšanas turnīru. Iepriekšējā LBL mačā 9.janvārī komanda ar 98:83 pārspēja vienu no turnīra pastarītēm "Ogre"/"Kumho Tyre".

Savukārt Igaunijas čempionātā Valkas un Valgas apvienotā komanda ar piecām uzvarām 18 spēlēs pašlaik ieņem tikai astoto vietu starp deviņām komandām.

Spēle Valgā sāksies plkst.19.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: