Laikraksta "Ventas Balss" trešdienas numurā lasiet par plaši apmeklēto Puzes iedzīvotāju sapulci, kur novada pašvaldības vadība informēja par gaidāmo pagasta vadības maiņu, kā arī uzņēmēju ieceri Blāzmas ciemā būvēt jaunu rūpnīcu. Uzziniet, cik maksā uzturēšanās pansionātā. Ventas Balss interesējās, cik maksā uzturēšanās Ventspils un apkārtnes pansionātos.

Lasiet par to, ka tiesu ēkās, arī Ventspilī, tiek uzstādīti arkveida metāla detektori, līdzīgi kā lidostās. Lasiet, ka stāstam par to, ka no darba atlaida naktskluba bārmeni, kura bija mazuļa gaidībās, ir laimīgas beigas. Lasiet par mākslinieku Zigmundu Vilni, kurš piedaloties sniega tēlniecības festivālā Itālijas Alpu pilsētiņās Inihenā un San Vigilio ar saviem darbiem ieguvis 1. un 2. vietu. Lasiet par to, ka Ventspils novada pašvaldība sabiedriskajai apspriešanai nodos atkārtoti pilnveidoto teritorijas plānojuma redakciju. Lasiet par sporta aktualitātēm. Par to, ka turpinās Latvijas komandu čempionāts novusā. Par to, ka Ventspils futbola seniori pārliecinoši uzvarējuši Kurzemes veterānu kausa izcīņā telpu futbolā 40+ vecuma grupā. Par Ventspils pilsētas un novada jauniem vieglatlētiem, kuri sekmīgi startējuši Rīgas atklātajā čempionātā jauniešiem.

 

Lasiet interviju ar Skaidrīti Magonīti, kurai Dievs pūrā ielicis lielu mīlestību uz deju.

 

Vajadzēja endoprotezēšanas operāciju – raudāju vienā raudāšana, jo domāju, ka vairs nedejošu. Mazdēliņš Kristers mani mierināja: «Omamm, neraudi, tu taču vēl dejosi. Tu neesi no tām, kas padosies!»

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: