Ventspils Sporta pārvalde sadarbībā ar OC „Ventspils” Tautas sporta pasākuma „Nāc un sporto!” ietvaros arī novembrī un decembrī aicina iedzīvotājus piedalīties vairākos sporta pasākumos.

Šajā nedēļā no 25. novembra līdz 28. novembrim aicinām uz  sporta pasākumiem:

  • Piektdien, 26. novembrī no plkst. 18:00  Užavas ielā 8 (2. stāva zālē)  visi tiek aicināti izmēģināt spēkus un piedalīties novusa turnīrā.
  • Sestdien, 27. novembrī  plkst. 12:00 Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā notiks ģimeņu stafetes. Pasākumu vadīs Anželika Šilberga. Ģimenes aicinātas piedalīties ar bērniem vecumā līdz 12 gadiem.
  • Svētdien, 28.novembrī plkst. 10:00 visi interesenti tiek aicināti piedalīties sacensībās frīsbijā Ventspils 6. vidusskolā. Sacensības organizēs un vadīs Ventspils 6. vidusskolas sporta skolotāja Ināra Šteinberga . 
  • Svētdien, 28.novembrī no plkst. 14:30 līdz 15:30 interesentiem būs iespēja apmeklēt slidotavu.

Decembrī  aicinām piedalīties šādās sporta aktivitātēs:

2010.gada 4.decembrī :

Olimpiskā centra  „Ventspils” peldbaseinā:

  • No plkst. 12:00 līdz 13:00 Peldbaseina aerobikas zālē visus interesentus aicinām uz AEROBIKAS NODARBĪBU (Kapuero)  J.Smirnovas vadībā.
  • No plkst. 13:00 līdz 14:00 aicinām uz PELDĒŠANU (brīvais apmeklējums lielajā baseinā) un VESELĪBAS GRUPAS NODARBĪBU mazajā baseinā I.Lazdiņas vadībā.

Sporta namā „Centrs”

  • No plkst.15:00 līdz 16:00  apmācība un spēle FLORBOLĀ.

            Nodarbību vadīs Inga Jurgevica.

2010.gada 5.decembrī:

Ja svētdienas rītā vēlaties izvingrināt savu prātu, tad Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles preses telpā 5.decembrī plkst. 11:00 – visi tiek aicināti uz ātrspēles turnīru šahā.

Visi sporta pasākumi un sporta bāžu apmeklējumi sporta pasākuma "Nāc un sporto!" ietvaros ir bez maksas.

Ne tikai sporta pasākuma „Nāc un sporto!” laikā iespējams apmeklēt sporta bāzes un piedalīties sporta aktivitātēs, bet arī ikdienā izvēloties sev patīkamu un piemērotu sporta veidu varat iesaistīties sporta nodarbībās  un apmeklēt  sporta bāzēs rīkotās sporta sacensības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: