Mēs esam čakli mācījušies, vingrinājušies mājās, spēlējuši mācību koncertos mammām, skolotājiem un nesuši savu muzicēšanas prieku arī klausītājiem pilsētā- savās klasēs vispārizglītojošajās skolās un bērnudārzos.

Šoruden Annas Zagrajas un Jekaterinas Krupnovas (ped. S. Staruk) vijolēm pievienojās pianiste Olga Trubenko (ped. L. Kamiševa), un viņas ar panākumiem piedalījās divos interesantos festivālos - „Rudens krāsas mūzikā” Tukumā un 6. A. Vivaldi mūzikas festivālā Rīgā.

 

Skolas kamerorķestris V. Krūmiņas vadībā pēc piedalīšanās skolēnu Dziesmu svētkos turpina darbu - oktobrī reģiona stīgu nodaļas pedagogu salidojumā Ventspilī kopīgā muzicēšanā ar orķestrantiem no Kuldīgas, Talsiem, Dundagas, Rojas, Tukuma, bet decembrī Mūzikas skolas lielajā Ziemassvētku koncertā.

 

Decembrī nodaļas Ziemas koncertā savu māku rādīja visu nodaļas pedagogu čaklākie audzēkņi. Uz savu koncertu aicināja skolotāja A. Štrausa jaunie čellisti, kur muzicēja kopā ar D. Štrausas topošajiem pianistiem. Ziemassvētku koncerta vakars arī notika skolotājas S. Staruk klasē kopā ar kcm. Ļ. Judinu, kurā piedalījās visi audzēkņi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: