FK Honda spēlētāji izcīnījuši pirmo uzvaru Latvijas telpu futbola čempionātā, ar 5:2 mājas spēlē pārspējot RTU futbolistus.

Mūsu spēlētājiem šis bija pirmais panākums četrās aizvadītajās spēlēs, kas čempionāta kopvērtējumā no pēdējās, astotās, vietas ļāva pakāpties uz piekto pozīciju. Par turnīra sīvo norisi liecina arī tas, ka astotās un septītās vietas īpašnieces, TSI Futsal Team un FC Raita, četrās spēlēs divas reizes cīnījušās neizšķirti un tikpat reizes zaudējušas, tādējādi turnīra kopvērtējumā izcīnot divus punktus.

Sestajā vietā atrodas ISMA futbolisti, kuriem ir tikpat punktu, cik mūsējiem – trīs. Arī ceturtās vietas īpašniecei RTU, kura mūsējiem problēmas nesagādāja, ir tikai par punktu vairāk nekā Hondas futbolistiem. Toties pirmā trijnieka komandas – Raba, FK Nikars un FK Jelgava-Monarch – zaudējuma rūgtumu šosezon vēl nav cietušas – trīs uzvaras un viens neizšķirts.

Mačā pret RTU mūsējie kontrolēja spēles gaitu, izvirzoties vadībā ar 4:0. Divus vārtus rīdzinieki gan spēja atspēlēt, panākot 4:2, bet tas arī bija viss, uz ko viesi bija spējīgi. Skaistu punktu ar sitienu tukšos vārtos pielika Maksims Kolokoļenkins, tādējādi panākot gala rezultātu 5:2. Divus vārtus šajā spēlē guva jau iepriekš minētais Maksims Kolokoļenkins, kurš arī mača otrajā minūtē atklāja spēles rezultātu. Tāpat divus vārtus guva Dmitrijs Kuzmins, bet viens precīzs raidījums Sergeja Loginova kontā. Jāpiebilst, ka RTU ir izteikta aizsardzības tipa komanda, tāpēc pieci gūtie vārti uzskatāms par ļoti labu panākumu, jo vairāk – sešus vārtus – rīdziniekiem pagaidām pratuši iesist tikai FK Nikars futbolisti.

Čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Dmitrijs Kuzmins ar četriem gūtajiem vārtiem dala ceturto vietu. Līderi ar septiņiem vārtiem ir Igors Dacko (FK Nikars) un Maksims Seņs (Raba). Trīs precīzi raidījumi ir Kolokoļenkina rēķinā, divi Ruslanam Marčenkovam, bet pa vieniem Sergejam Loginovam un Mihailam Vinogradovam.

Četrās spēlēs ventspilnieki guvuši 11 vārtus, kas ir ceturtais rādītājs čempionātā, kā arī 13 reizes tos zaudējuši, kas ir piektais rezultāts turnīrā.

Pirmajā riņķī mūsējiem atlikušas trīs spēles: 20. novembrī Rīgā ar TSI Futsal Team, 27. novembrī plkst. 13 Pārventas sporta hallē ar FK Raita un 4. decembrī Rīgā ar FK Nikars. Čempionātā kopā plānots aizvadīt trīs apļu spēles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: