Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" jaunizveidotā FIBA Eiropas kausa apakšgrupu turnīra piektajā mačā šodien savā laukumā uzņem latvieša Laura Blaua pārstāvēto Lietuvas komandu Pasvāles "Pieno žvaigzdes".

Kā zināms, turnīru ventspilnieki iesākuši veiksmīgi un pirmajos četros mačos guvuši četrus panākumus. Vispirms "Ventspils", aizvadot sekmīgu ceturto ceturtdaļu, savā laukumā ar rezultātu 67:62 uzvarēja Slovēnijas vienību Domžales "Helios Suns", ko vada ventspilniekiem labi zināmais Gašpers Okorns, turpinājumā ar 100:96 rezultatīvā mačā uzvarēja sava bijušā spēlētāja Blaua pārstāvēto "Pieno žvaigzdes", pēc tam ar 92:76 izbraukumā pārliecinoši pieveica arī Polijas vienību Zgoželecas "PGE Turow", bet pirms nedēļas ar 81:72 atkārtoti uzveica "Helios Suns".

I apakšgrupas līdere ar četrām uzvarām četros mačos ir "Ventspils" komanda, pa divām uzvarām četros mačos guvuši Lietuvas un Polijas klubi, bet "Helios Suns" basketbolisti cietuši četrus zaudējumus.

Kā zināms, sākumā viens no ventspilnieku pretiniekiem bija Rumānijas klubs "Timisoara", taču tas finansiālu apsvērumu dēļ oktobra sākumā atsauca dalību turnīrā, bet rumāņu komandas vietā nāca "Helios Suns" vienība.

Pēdējā pirmā posma FIBA Eiropas kausa spēlē "Ventspils" savā laukumā tiksies ar "PGE Turow", kas savukārt šodien cīnīsies pret "Helios Suns".

Mačs Ventspilī sāksies plkst.19, bet tiešraidē to varēs vērot "Best4Sport" televīzijas kanālā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: