Latvijas čempionvienības futbolā "Ventspils" spēlētāji laukumā pieļauj vienkāršas un nesaprotamas kļūdas, uzskata komandas galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

Kā zināms, aizvadītajā nedēļas nogalē "Ventspils" Kurzemes derbijā ar 2:3 piekāpās "Liepājas" futbolistiem. Līdz ar to čempioni zaudēja jau otrajā mačā pēc kārtas, bet uzvarēt viņi nav spējuši jau piecos dueļos.

"Diemžēl atkal laukumā notika man daudz nesaprotamu lietu. Un tas sezonā ir jau ne pirmo reizi. Atkal vienkāršu kļūdu pārpilnība spēlē ar vienu no galvenajiem konkurentiem," "Ventspils" komandas preses dienests citē Pučinsku. "Kādēļ tā notiek? Viennozīmīgi sarežģīti pateikt. Varbūt tā darbojās spēles stress, varbūt pēkšņi zaudējām uzmanību."

"Kļūdas, kuras pieļaujam, ir vienkārši neatļaujamas. Nebūtu jautājumu, ja "Liepāja" iesistu, kā saka, normālus vārtus, apspēlējot mūs vienā vai otrā epizodē. Bet nē, mēs paši izdarām tādas muļķības. Spēles plāns netika izpildīts," secināja Pučinsks.

Virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 34 punktiem nostiprinājusies "Liepāja", par četriem punktiem apsteidzot "Skonto", bet attiecīgi 28 un 27 punkti ir "Jelgavai" un "Ventspilij". Visas šīs komandas aizvadījušas pa 17 mačiem, un līdz sezonas beigām tām atlicis tikai pa septiņām cīņām.

Pašlaik čempionātā sācies valstsvienību pārtraukums, bet sezona turpināsies 11.septembrī, kad "Ventspils" uzņems "Jelgavas" komandu, kura šosezon nav spējusi iesist vārtus ne tikai virslīgā (abas spēles noslēgušās ar 0:0), bet arī nespēja to paveikt Latvijas kausa finālspēlē (0:2).

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: