Latvijas futbola čempionvienības "Ventspils" sastāvu pastiprinās serbu aizsargs Nikola Boranijaševičs, liecina informācija Latvijas Futbola federācijas (LFF) mājaslapā.

23 gadus vecais serbu aizsargs Nikola Boranijaševičs iepriekšējos gados pārstāvēja dzimtenes klubu "Borac Čačak", kas spēlēja Serbijas Superlīgā (augstākā) un Pirmajā līgā. 2011./12. gada sezonā viņš bija īrē pēc spēka trešās līgas klubos "Polet" un "Rudar".

Pagājušajā Serbijas Superlīgas sezonā Boranijaševičs "Borač Čačak" sastāvā piedalījās 17 spēlēs (no 30), 16 gadījumos ejot laukumā starta vienpadsmitniekā. Serbijas izlasēs aizsargs nav spēlējis.

"Borač Čačak" pagājušajā sezonā ieņēma 13. vietu 16 komandu konkurencē ar 33 punktiem. Komanda par diviem punktiem apsteidza 14. vietā esošo "Napredak", kas vēlāk zaudēja vietu Superlīgā, pārspēlēs piekāpjoties Pirmās līgas trešajam labākajam klubam "Metalac GM".

"Ventspils" ar 26 punktiem 14 spēlēs ieņem otro vietu Virslīgā, no līderes "Liepājas" atpaliekot par pieciem punktiem. Ventspilniekiem ir divas spēles rezervē. Jau rīt "Ventspils" izbraukumā sacentīsies ar "Jelgavu". Boranijaševičs "Ventspils" sastāvā varēs spēlēt, tiklīdz LFF saņems visus pieteikumam nepieciešamos dokumentus.

sportacentrs.com

Foto: www.football-identity.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: