Šodien Liepājā Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas turnīra spēlē BK "Ventspils" sacentīsies ar "Liepājas Lauvām".

Mačs sāksies plkst.17.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā pirms šī mača abas komandas atrodas līdzās. "Ventspils" ar četrām uzvarām piecās spēlēs ieņem otro vietu, bet "Liepājas Lauvas" četrās cīņās izcīnījuši trīs uzvaras, atrodoties trešajā pozīcijā.

Tikmēr LBL pirmās divīzijas līderpozīcijā ar piecām uzvarām piecās spēlēs atrodas "VEF Juniors". Ceturtajā vietā ar diviem panākumiem četros mačos atrodas biznesa augstskolas "Turība" komanda, bet tai seko Jelgavas "Zemgale", kas septiņās spēlēs tikusi pie trim uzvarām.

Pagājušās sezonas čempionvienībai "Barons" ir divas uzvaras piecās cīņās, kas tai kopvērtējumā dod sesto vietu, bet "Valmiera" ar vienu panākumu piecos mačos ieņem septīto vietu. Savukārt pēdējā, astotajā pozīcijā patlaban atrodas "Latvijas Universitāte" (LU), kas zaudējusi visās piecās cīņās.

Kā ziņots, LBL regulārajā čempionātā šosezon tiks aizvadīti četri apļi, katrai komandai izspēlējot pa 28 spēlēm. Pēc tam sešas labākās vienības izslēgšanas turnīrā turpinās cīnīties par medaļām.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: