Gatavojoties nozīmīgam notikumam – Pasaules čempionātam galda hokejā Pēterburgā – Ventspils Jaunrades nama galda hokeja kluba labākie censoņi 15., 16. un 17. maijā dosies uz treniņnometni Rīgā, kur meistarklasi šajās dienās sniegs Latvijas vadošie spēlētāji.

VJN galda hokeja spēlētāji divas reizes nedēļā regulāri aizvada treniņus. „Jāsaka paldies Jaunrades namam, jo kādus 5 gadus atpakaļ meklējām telpas, kur galda hokeja entuziasti varētu sanākt kopā un uzspēlēt hokeju, un Jaunrades nams mums telpas piedāvāja. Tad sākās sarunas par pulciņa izveidošanu un jau pavisam drīz arī tas tika izdarīts,” stāsta VJN galda hokeja komandas pārstāvis Guntis Ernšteins. Cilvēkiem šis sporta veids interesē, to pierāda interese par pulciņu, kurā šo 5 gadu laikā spēlētāju nav trūcis. „Cilvēki nāk, bet kā jau visos sporta veidos - atnāk, paskatās, pamēģina. Sākums ir grūts, zaudēt nav patīkami, kāds iztur, kāds nē. Citam šī spēle padodas labāk, citam ir lielāka neatlaidība, un tikai tā var tikt pie panākumiem,” atzīst G. Ernšteins.

 

Līdz šim panākumi VJN galda hokejistiem bijuši daudz, pēdējie no tiem 15. Latvijas čempionātā Inčuklanā, kur tika aizvadīts pēdējais šīs sezonas reitinga turnīrs galda hokejā. Starp 86 spēlētājiem no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Kazahstānas 11. vietā ierindojās Elvijs Siliņš, 15. vietā – Eliāns Ēdelis, 16. vietā – Edžus Kaņeps, bet Laima Kamozla – 29. vietā.

 

Pasaules čempionātā Pēterburgā VJN galda hokeja klubu pārstāvēs Laima Kamzola, Guntis Ernšteins, Aleksandrs Žernovojs un Elēna Rācenāja.

 

Jāpiebilst, ka 23. maijā Ventspils Jaunrades namā jau piecpadsmito reizi norisināsies Ventspils čempionāts galda hokejā, kas Ventspilī pulcēs stiprākos galda hokeja spēlētājus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: