Mūsu šorttrekisti Haralds Silovs un Jēkabs Saulītis šīs nedēļas nogalē startēs Korean Air II Pasaules kausa posmā Kanādā, Kvebekā.

Gan Haralds Silovs, gan Jēkabs Saulītis izvēlējušies startēt 1500 metru un 1000 m distancēs. Jāpiebilst, ka arī šajā posmā nepiedalīsies spēcīgā Dienvidkorejas izlase, kas gatavojās Āzijas sporta spēlēm, tāpēc mūsu sportistiem ir lielākas izredzes cīnīties par augstām vietām un pat par medaļām.

Pēc pirmā pasaules kausa posma mūsu labākais šorttrekists Haralds Silovs pasaules kausa posmu rangā ieņem 11. vietu 1500 m distancē un 9. vietu 1000 m distancē. Savukārt Jēkabs Saulītis 1500 m distancē ieņem 43. vietu un 500 m 38. vietu. Pēc šiem mačiem Saulītis atgriezīsies Ventspilī un gatavosies vienām no lielākajām šorttreka sacensībām Eiropā Alta Valtelina Trophy, kuras no 11. līdz 14. novembrim notiks Itālijā, Bormio.

Savukārt Haralds Silovs piedalīsies ESSENT ISU pasaules kausa posmā klasiskajā ātrslidošanā Holandes pilsētā Hērenvēnā, šīs sacensības notiks no 12. līdz 14. novembrim.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: