Ventspils Maratona klubs rīkos sacensības bez uzvarētājiem - sacensības ar sevi, sacensības labam garastāvoklim.

   

Starts 19. novembrī plkst. 13.00 Olimpiskā centra „Ventspils" stadionā. Nodrošināsim laika kontroli un distances mērīšanu ar GPS palīdzību. Tiks izveidots 2,5 km aplis. Bērni un iesācēji varēs skriet vienu apli - 2,5km, meitenes 2 apļus - 5 km, un meitenes un puiši, kuri trenējušies jau vismaz pāris mēnešus - 4 apļus (10 km). Finišs plānots vieglatlētikas manēžā un, ja būs slikti laika apstākļi, manēžas jumts pasargās no nokrišņiem.

Manēža jūs sagaidīs jūsu radinieki, līdzjutēji, karsta tēja, uzkodas, mūzika. Tie, kas pieteiksies skrējienam līdz 13. novembrim garantējam kādu nelielu piemiņas balvu. Tiks apbalvoti arī paši ātrākie skrējēji. Visiem garantējam ģērbtuves, dušas un labu garastāvokli.


Uz pasākumu tiek aicināti arī nūjotāji. Nūjošanas instruktore Ilona Kursīte no plkst. 12.00 vadīs nelielu apmācību par nūjošanas pamatprincipiem. Varēs iegādāties arī nūjas par saprātīgām cenām.
Skrējienam jāpiesakās pa e-pastu: aigars@pusmaratons.lv, norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu, pilsētu vai klubu un plānoto distanci. Dalība bezmaksas.
 
Un tas vēl nav viss - tā kā ir skriešanas sezonas noslēgums, tad Ventspils Maratona klubs 19.novembrī, aicina uz ballīti Ventspils Piejūras kempingā. Būs mūzika, pirts, kubls un dažādas atrakcijas. Pasākumā drīkst piedalīties tie, kuri ir izveidojuši profilu mūsu mājas lapā http://www.maratonaklubs.lv/ ar foto.
Pasākumam noteikti iepriekš jāpiesakās līdz 13. novembrim pa e-pastu klubs@maratonaklubs.lv. Dalības maksa - 1 LVL un savs uzkodu groziņš. Iegūto naudu izlietosim balvām konkursos. Būs pieejams ir liels grils un varēsim cept arī gaļu. Varēsim ballēties līdz pēdējam apmeklētājam. Blakus pieejamas naktsmājas - četrvietīga mājiņa ar visām ērtībām 30 LVL.
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: