Jaunajā sieviešu basketbola līgā desmito panākumu izcīnījušas BK Ventspils dāmas, pagarinājumā pieveicot turnīra tabulas kaimiņienes no BK Filter.

Ventspilniecēm izdevās uzvarēt pirmajā ceturtdaļā, bet nākamajās divās jau labākas bija mājinieces, un arī izšķirošajā desmitminūtē viņas turpināja attālināties. Ceturtdaļas vidū filtrētājas jau bija vadībā ar 62:53, taču ventspilnieces prata sarūpēt intrigu. 38 sekundes pirms pamatlaika beigām Ieva Naudiņa-Indriekus ar tālmetienu izlīdzināja rezultātu, bet mājinieces ātri atbildēja ar četriem punktiem, tomēr piesakoties uzvarai.

Taču BK Ventspils neakceptēja šo pieteikumu – 13 sekundes pirms puslaika beigām vēl divus punktus guva Naudiņa-Indriekus, bet Luīze Šepte pārķēra bumbu un panāca izlīdzinājumu. Par laimi, emociju mūsējām pietika arī papildlaikam – tajā izdevās nosargāt minimālu vadību un svinēt uzvaru ar 79:76. 23 punktus uzvarētājām guva Naudiņa-Indriekus, kuras rēķinā arī deviņas atlēkušās bumbas un piecas pārķertas piespēles, pa 15 sameta Dinija Pāvelsone un Šepte, bet 12 punktu un deviņas bumbas pie groziem Zanes Pavariņas rēķinā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: