Laikraksta «Ventas Balss» pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Maksās mazāk par siltumu

Vislielāko efektu no dzīvojamo māju siltināšanas un renovēšanas iedzīvotāji izjūt ziemā, kad saņem siltuma rēķinus. Renovētajās mājās siltuma patēriņa ietaupījums kopš renovācijas sākuma ir vidēji 51%.

Personas kods bez dzimšanas datuma

No 2017. gada Latvijā būs iespējams iegūt personas kodu bez dzimšanas datuma. Šādas izmaiņas paredz Iekšlietu ministrijas sagatavotie grozījumi Iedzīvotāju reģistra likumā, kas tapuši, ņemot vērā iedzīvotāju sūdzības.

2.lpp. Viedoklis: «Maskava ielūdz», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Pagājušā gada nogalē kāda floriste no Latvijas sava talanta un prasmju dēļ varēja pabūt Maskavā. Sievieti uzaicināja piedalīties pieredzes un kultūras apmaiņas programmā, kura viņai deva iespēju Ziemassvētku priekšvakarā pašā Maskava sirdī Sarkanajā laukumā ierīkot radošo darbnīciņu un tirgot no Latvijas līdzpaņemtos dabas nieciņus.»

3.lpp.

Diskutē par Usmas ezeru

Seminārā diskusijā par Usmas ezera apsaimniekošanu un attīstību piedalījās vairāk nekā pussimts interesentu – iedzīvotāji, uzņēmēji, vides un dabas aizsardzības organizāciju, kā arī novada un vietējās pašvaldības pārstāvji.

4.lpp.

Lembergam un Junkeram viedokļi sakrīt

Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs preses konferencē žurnālistus informēja par valdības aplamo politiku saistībā ar ekonomikas attīstīšanu Latvijā un būvniecības uzraudzības jautājumu.

5.lpp. Kultūra. Darbos atspoguļo savas izjūtas

Līdz 17. februārim teātra nama Jūras vārti lielajā izstāžu zālē ir skatāmas mākslinieces Zanes Balodes gleznas.

Top video un gatavojas Londonai

Ventspilniece Madara Grēgere klausītāju vērtējumam nodevusi jaunu dziesmu Karuselis, kura tapusi sadarbībā ar vēl kādu ventspilnieku.

Balansē starp skolu un skatuvi

Pagājušās nedēļas nogalē Ventspilī tika izrādīta Kartupeļu opera, un tajā loma ir arī Annijai Putniņai, Ventspils Mūzikas vidusskolas pasniedzējai.

6.lpp. Izglītība laukos. Iespaidi Tārgales pamatskolā

Pāris stundas viesojoties Tārgales pamatskolā un verot mirkļus no izglītības iestādes ikdienas, Ventas Balss sajuta brīvības, atvērtības un vienlaikus darba atmosfēru.

7.lpp.

FK Ventspils papildina sastāvu

Veidot komandas sastāvu jaunajai sezonai turpina futbola klubs Ventspils, kura rindas nule papildinājuši trīs aizsardzības līnijas spēlētāji: vārtsargs Vitālijs Meļņičenko un aizsargi Antons Jemeļins un Ritus Krjauklis.

Ventspilnieki pirmajā republikā.1936. gads. Ziema un pavasaris

Svarīgākie notikumi: ledus aizvelk līdzi tiltu; gatavojas aerodroma drenēšanai; Ventspilī pienāk lēti apelsīni un kafija; Fabrikas ielu iztaisnos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: