BK "Ventspils" karsējmeitenes ir uzaicinātas piedalīties Eirolīgas organizētajā karsējmeiteņu konkursā EFES Euroleague Dance Challenge , kurā kopumā piedalās 15 komandas no dažādiem Eirolīgas un Eirokausa klubiem. Tā komanda, kura saņems visvairāk līdzjutēju balsis, balvā saņems iespēju uzstāties Eirolīgas fināla spēlēs. Šogad Eirolīgas fināls norisināsies no 15.-17. maijam Spānijas pilsētā Madridē.

Vispirms visas komandas tika sadalītas divās grupās, ventspilnieces ielozēja B grupā, kurā jāsacenšas ar Lietuvas komandu "Lietuvos Rytas", Volgogradas "Krasny Oktyabr", Vācijas klubu "Brose Baskets", kā arī klubiem "Maccabi Electra", "Olympiacos" un "Crvena Zvezda".

Pirmā balsošanas kārta notiks no 19. janvāra līdz 26. janvārim, kura laikā noteiktas divas labākās komandas katrā grupā. Otrajā kārtā komandas atkal sadalīs divās grupās, un būs jābalso no jauna laika posmā no 2. februāra līdz 9. februārim. Trešajā kārtā iekļūs katras grupas labākā komanda, un balsošana atkārtosies no jauna laika posmā no 2. marta līdz 9. martam.

Balsot iespējams vienu reizi dienā, reģistrējoties ar kādu no sociālā portāla pasi. Nobalsot iespējams šeit EFES Euroleague Dance Challenge

Basketbola kluba "Ventspils" karsējmeitenes ir izcīnījušas 3 Latvijas čempionu titulus "LBL Zvaigžņu spēles karsējmeiteņu konkursā", kā arī ir Baltijas karsējmeiteņu čempionāta vicečempiones. Piedalījušās un saņēmušas godalgotas vietas dažādos konkursos, priecējušas skatītājus ar saviem priekšnesumiem dažāda mēroga sacensībās.

Basketbola klubs "Ventspils" pateicas visiem, kuri atradīs laiku nobalsot par mūsu komandu un dos iespēju pacīnīties par iespēju uzstāties prestižākā basketbola turnīra fināla sacensībās.

bkventspils.lv

Foto: bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: