Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lembergs kļūst arvien populārāks

Ventspils mērs Aivars Lembergs kārtējo reizi nokļuvis valsts politiķu popularitātes reitinga augšgalā. Viņa popularitāti vairo komunikācijas prasmes, harizma, ilggadējā darba pieredze, tālredzība un citas īpašības.

Spriež par atkritumiem un pīpētājiem

Spraigi aizritēja sapulce Piltenē, kurā iedzīvotāji ar domes vadību pārrunāja aktuālos jautājumus pilsētā, pagastā un visā novadā. Sarunās skarta atkritumu apsaimniekošana, apkure, nodokļu iekasēšana, deklarēšanās novadā un citas problēmas.

2.lpp. Viedoklis: «Mazi meli un...», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ir lieli meli, ir mazi meli, ir labi meli, slikti meli. Pieļauju, ka kādu reizi ikviens ir samelojies un ikviens zina to burvīgo sajūtu, kad no pleciem nokrīt smaguma sajūta, ko bija radījuši meli. Agrāk vai vēlāk jebkuri meli nāk gaismā.»

3.lpp.

Neapmierina bankas darba laiks

SwedbankVentspils filiāle kopš decembra beigām saīsinājusi darba laiku. Tas rada neērtības strādājošajiem iedzīvotājiem.

Daudzbērnu ģimenes būs ieguvējas

Šogad valdība pieņēmusi vairākas būtiskas izmaiņas pabalstu un citu sociālo garantiju jomā. Vislielākie ieguvēji būs daudzbērnu ģimenes un černobilieši.

4.lpp.Novadā. Būs jādzīvo krietni taupīgāk

Novada pašvaldības vadība joprojām turpina pārskatīt ciparus, rēķināt un spriest, ko šajā gadā struktūrvienības un pati vadība varēs atļauties un no kā būs jāatsakās.

5.lpp.

Uz Latvijas ceļiem iet bojā cilvēki

Ne tikai Ventspils novada ceļi ir katastrofālā stāvoklī, tādi tie ir arī visā valstī. Par to liecina arī vakardienas rīta cēliens, kas Latvijā sākās traģiski.

Startēs jauna studiju programma

No septembra Ventspils Augstskolā tiks realizēta jauna maģistra studiju programma, kas tiek veidota sadarbībā ar universitāti Austrijā.

Cantabile veiksmīgais iznāciens

Ventspils koris Cantabile veiksmīgi uzsācis savu radošo sezonu, atvedot no Daugavpils starptautiskā festivāla diplomu.

 

6.lpp. Sports. Futbola klubā sākas tautas staigāšana

Kļuvis zināms, ka FK Ventspils vārtsargs un kapteinis Maksims Uvarenko savu karjeru turpinās vienā no spēcīgākajiem Bulgārijas klubiem – CSKA, taču tās šajā starpsezonu periodā noteikti nebūs vienīgās izmaiņas sastāvā.

Vieglatlēti pošas uz Katrīnas kausu

Šīs nedēļas nogalē risināsies jau tradicionālā Kuldīgas Katrīnas kausa izcīņa, uz kuru pošas vairāku valstu sportisti, tajā skaitā arī mūspuses vieglatlēti.

Basketbolistes atgriežas līderos

Jaunās sieviešu basketbola līgas sezonu ar divām iespaidīgām uzvarām atsākušas BK Ventspils basketbolistes, līdz ar to arī pakāpjoties uz pirmo trijnieku turnīra tabulā.

7.lpp. Vide. Citronkoks ražo Ventspilī

Neparastais piesaista. Tāpēc Ventspils brīvostas pārvaldē augošais un augļus nesošos citronkoks ir tā vērts, lai par to uzrakstītu.

Kas nepieciešams istabas augiem ziemā

Ziema ir grūts laiks arī podu augiem. Lai arī tiem nosacīti ir miera periods, podu īpašniekiem jāzina vairākas lietas, lai, atnākot pavasarim, viņu istabas augi nebūtu vien bālas, vārgas viciņas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: