Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas" - turnīra centrālajā 24.kārtas spēlē sestdien Ventspils vienība savās mājās piekāpās pagājušās sezonas čempionvienībai "Liepājas metalurgs" ar rezultātu 1:0.

Apskati fotogrāfijas!

Vienīgos vārtus mača 77.minūtē guva japānis Takatumi Akahoši.

Pirmajā puslaikā ritēja līdzīga cīņa, taču ar nelielu viesu pārsvaru, bet "Ventspils" pretiniekus centās pārsteigt ar pretuzbrukumiem, kas nebija īpaši bīstami. Otrajā puslaikā "Liepājas metalurga" futbolistu pārsvars jau bija lielāks, tomēr tas neizpaudās rezultātā līdz 77.minūtei, kad no vārtu priekšas nekļūdīgi sita Akahoši.

Atlikušajās spēles minūtēs ritēja līdzīga cīņa, bet pašā mačā izskaņā "Ventspils" klubam bija laba iespēja izlīdzināt rezultātu, tomēr teicami nospēlēja "Liepājas metalurga" vārtsargs Viktors Spole, kurš tvēra pietiekami bīstamu Jurija Žigajeva izpildīto sitienu.

Citā mačā Rēzeknes "Blāzma" izbraukumā ar 4:0 (2:0) pārliecinoši pieveica Rīgas "Jaunība" vienību. Trīs vārtus guva Pāvels Riževskis.

Kopvērtējumā "Skonto" komandai ir 62 punkti, tai ar 56 punktiem seko "Ventspils", bet "Liepājas metalurga" komandai ir 55 punkti. Ceturtā ar 47 punktiem ir "Daugava", bet "Jūrmala-VV" tikusi pie 24 punktiem un jau gandrīz garantējusi sev piekto vietu sezonas noslēgumā. "Blāzma" ar 21 punktu ieņem sesto vietu, bet "Tranzit" ar 19 punktiem atrodas septītajā pozīcijā. Pa 18 punktiem ir "Jelgavai" un "Olimps"/RFS, bet pēdējo vietu ieņem "Jaunība", kurai ir 15 punkti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: