Piektdien Ventspilī tiek organizēta kārtējā pasažieru pārvadātāju asociācijas Rietumlatvijas sekcijas sanāksme.

 Tajā piedalīsies Kurzemes un Zemgales reģionu pasažieru pārvadātāji, autobusu parki, „Liepājas tramvajs” – kopskaitā 18 dažādas pasažieru pārvadātāju organizācijas un viesi, pārstāvji no Autotransporta direkcijas, CSDD un plānošanas reģioniem.

Sanāksmes dalībnieki apspriedīs pasažieru pārvadāšanas jomas aktualitātes, no kurām svarīgākie ir jautājumi par izvirzīto kvalitātes prasību autobusiem izpildes kārtību un par CSDD prasībām autobusiem, nosakot sēdvietu un stāvvietu skaitu, kā arī prognozes nākamajam 2011.gadam, kas saistītas ar Pasaules Bankas prasību izpildi.

Tradicionāli šādas sanāksmes tiek rīkotas vienu reizi ceturksnī un pasākuma organizētāji mainās. Šoreiz kārta uzņemt kolēģus pienākusi pašvaldības SIA „Ventspils reiss”.

Domājot par to, lai kopīgi pavadītais laiks būtu izmantots ne tikai lietderīgam darbam, bet arī patīkamai atpūtai, „Ventspils reiss” kā pasākuma organizētājs piedāvās piedalīties savu jaunāko mazas ietilpības tālsatiksmes un pilsētas zemās grīdas autobusu prezentācijā un interesantā kultūras programmā, kas sanāksmes dalībniekus no mūsdienu modernajām tehnoloģijām aizvedīs arī senā un ne tik senā pagātnē. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: