23.un 24. oktobrī  Latvijas Taekwondo federācija sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju un OC „Ventspils” Ventspilī rīkos starptautisko bērnu un jauniešu turnīru „Latvijas Olimpiskās komitejas Kauss”.

 Sacensībās piedalīsies 210 sportisti no piecām dažādam valstīm: Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas un Krievijas.  Labākie sportisti tiks noskaidroti trijās vecumgrupās: bērni (7- 10 gadi), kadeti (11-13 gadi) un juniori (14-17 gadi).

Sacensības notiks Olimpiskā centra „Ventspils” Basketbola hallē. Sestdien sacensības sāksies plkst. 14.00, bet svētdien plkst. 10.00. Tās norisināsies tādas disciplīnās kā formālie vingrinājumi (pumse) un cīņa, kā arī notiks sacensības uz sitiena spēku un ātrumu. Turnīru tiesās starptautiska tiesnešu brigāde ar starptautiskās kategorijas tiesnesi Olgu Kazioru priekšgalā.

Tas ir tikai pirmais sacensību posms no paredzētajiem četriem turnīriem. Pārējie trīs turnīri notiks Liepājā, Daugavpilī un fināla turnīrs notiks Rīgā.  Komanda, kas kopvērtējumā izcīnīs pirmo vietu, tiks apbalvota ar speciālo Latvijas Olimpiskās komitejas kausu.   

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: