Stiklu internātpamatskolas sporta skolotājs Sandris Šteinbergs saņēmis bijušās Izglītības un zinātnes ministres Inas Druvietes parakstītu Pateicības rakstu.

Pedagogam tas pasniegts par audzēkņa sagatavošanu sekmīgam startam speciālās olimpiādes Eiropas vasaras spēlēs Antverpenē, Beļģijā, kas notika no 9. līdz 20. septembrim. Latvijas izlases komandā bija iekļauts arī Sandra skolēns – Stiklu internātpamatskolas otrā kursa audzēknis Roberts Tohva, kurš ieguva sudraba godalgu šķēpmešanā un bronzas godalgu tāllēkšanā. Vieglatlētikas sacensībās piedalījās seši Latvijas labākie vieglatlēti, izcīnot trīs zelta medaļas, četras sudraba medaļas un trīs bronzas medaļas, kā arī sudraba medaļu 4x400m stafetē.

Speciālās olimpiādes laikā rīkotājvalsts iepazīstina ar vietējo kultūru un organizē tikšanos ar dažādām prominencēm. "Šoreiz mēs viesojāmies pie viespilsētas Bohautas mēra, ar savu apciemojumu mūs pagodināja Latvijas vēstniece Beļģijā Lelde Līce-Līcīte. Mūsu sportistu panākumiem sekoja arī Beļģijas Latviešu biedrība," saka Sandris Šteinbergs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: