14. decembrī plkst. 17.00 Ventspils baptistu baznīcā ikviens aicināts uz ikgadējo sirsnības un labestības pilno labdarības koncertu „No debesīm es atnesu...”, lai bērniem ar īpašām vajadzībām palīdzētu sajust Ziemassvētku brīnumu un līdzcilvēku atbalstu.

Šogad, kā ierasts, koncertā par muzikālo svētku noskaņu rūpēsies Ventspils popgrupa „Jūras akmentiņi”, bet īpašie viesi būs Dravnieku ģimene no Rīgas. Pasākumu ar sirdsvārdiem papildinās Dana Reizniece – Ozola.

Labdarības koncerts „No debesīm es atnesu...” tiek organizēts, lai vāktu ziedojumus atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš” bērniem.

Palīdzība nepieciešama vairākiem bērniem. Šogad labdarības koncertā ziedojumi tiks vākti, lai bērniņam, kuram ir iedzimta sirdskaite, iegādātos ratiņus un pērļu vannu, kas atvieglo skābekļa uzsūkšanos asinsvados un atslogo sirds darbu, kā arī uzlabo pārējo orgānu funkcijas. Pārējie pasākuma laikā savāktie ziedojumi tiks nodoti atbalsta centram „Cimdiņš”, lai pēc iespējas vairākiem bērniem, kuriem tas nepieciešams, tiktu nodrošinātas fizioprocedūras.

Labdarības koncertu bērniem ar īpašām vajadzībām „No debesīm es atnesu...” organizē politiskā partija „Latvijai un Ventspilij”. Koncerta organizēšanas izdevumus no personīgajiem līdzekļiem sedz politiskās partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs, Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Ieeja pasākumā par ziedojumiem.

Ziedojumus iespējams arī pārskaitīt:

Nodibinājumam "Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām "Cimdiņš"
Reģ.Nr. 40008167435
Adrese: Atpūtas iela 16, Ventspils, LV-3601
Banka: AS "Swedbank"
Kods: HABALV22
Konts: LV98HABA0551030241786

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: