Latvijas un Igaunijas basketbola čempionātā pirmajā neveiksmē iedzīvojusies ventspilnieces Kristīnes Silarājas pārstāvētā SK Cēsis komanda.

Cēsnieces ar 69:75 piekāpās Tallinn 1182, bet Silarājai šajā mačā ilgākais spēles laiks (38:28), desmit punkti, sešas atlēkušās bumbas, kā arī pa trim piespēlēm un pārķertām bumbām. Nākamajā dienā cēsnieces reabilitējās, arī viesos ar 99:52 sagraujot Raplas vienību. Kristīne atkal izcēlās ar desmit punktiem, bet sāncenšu piespēles pārķēra četras reizes.

Pie uzvaras tikusi Ventspils trio pārstāvētā RSU/Merks komanda, viesos ar 74:46 uzvarot Tartu Universitāti. Paula Tomsone izcēlās ar astoņiem punktiem, piecām pārķertām piespēlēm, četrām rezultatīvām piespēlēm un trim atlēkušajām bumbām, astoņus punktus guva arī Sindija Gūtmane, kuras rēķinā arī septiņas bumbas pie groziem, bet Lelda Kalniņa izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Vēl jāpiebilst, ka laukumā pēc traumas sadziedēšanas atgriezusies Eva Pavlovska, divās spēlēs LU sastāvā (abās uzvaras) vidēji gūstot 13 punktus un izcīnot sešas bumbas pie groziem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: