Ja vēl nedēļas pirmajās dienās ir gaidāms lietus un salīdzinoši silts laiks, no nedēļas vidus kļūs ievērojami aukstāks un gaisa temperatūra pat dienas laikā būs zem nulles, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Vēl rīt, 21. oktobrī, Latvijā ir gaidāms lietus, īpaši nakts stundās. Turpmākās dienas, pastiprinoties anticiklona ietekmei un paaugstinoties atmosfēras spiedienam, Latvijā ienāks vēsās gaisa masas. Sals pakāpeniski gaidāms visā Latvijas teritorijā - vēl naktī uz trešdienu tas būs austrumu daļā, bet naktī uz ceturtdienu - jau teritorijas lielākajā daļā.

Arī dienās no nedēļas vidus ir gaidāms sals - šādas prognozes gan vairāk ir austrumu rajoniem. Citviet gaisa temperatūra nebūs augstāka par plus 1, plus 4 grādiem. Ceturtdien un piektdien Latvijas austrumu rajonos pa dienu gaisa temperatūra būs mīnus 1, mīnus 2 grādi.

Pašās nedēļas beigās laika apstākļi atkal mainīsies, pastāv iespēja, ka atkal būs ilgstoši un stipri nokrišņi - sākumā slapjš sniegs, bet pēc tam lietus.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: