4. oktobrī Olimpiskā centra „Ventspils” Minipitch futbola laukumā notika tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” kausa izcīņa minifutbolā, kurā varēja piedalīties jebkurš interesents.

Kopumā sacensībās piedalījās 7 komandas – RANDO-K, Dream Team, Robiņi, Gālene, DEPO-14, Ventspils Augstskola un SPA. Sacensību noteikumi paredzēja, ka komandas sacentās pieci pret pieci (vārtsargs un četri laukuma spēlētāji).

Komandas tika sadalītas divās apakšgrupās, pēc kuru cīņām pusfinālos tikās Dream Team pret Ventspils Augstskola, kā arī DEPO-14 pret RANDO-K. Kā pirmie finālā iekļuva Dream Team, kas pusfinālā samērā pārliecinoši ar 4:0 pārspēja Ventspils Augstskolu. Otrs pusfināls izvērtās jau daudz līdzvērtīgāks, jo DEPO-14 tikai soda sitienu sērijā ar 1:0 pārspēja RANDO-K.

Turnīra finālā Dream Team ar rezultātu 3:1 uzvarēja DEPO-14 un kļuva par „Nāc un sporto!” kausa ieguvējiem. Jāatzīmē, ka šajā turnīra Dream Team nepiedzīvoja nevienu zaudējumu. Trešo vietu ieguva RANDO-K, kas tikai pēcspēles soda sitienu sērijā ar 2:1 pārspēja Ventspils Augstskolu.

Dream Team komandas sastāvā spēlēja Mihails Rjumšins, Aleksejs Soleičuks, Sergejs Ciganovs, Aleksandrs Novožilovs un Andrejs Vakurovs.

Par labākajiem spēlētājiem savās komandās tika atzīti Sergejs Ciganovs (Dream Team), Vladimirs Deņisovs (DEPO-14), Jurijs Sergejevs (RANDO-K), Jurģis Dzande un Pēteris Pitāns (Ventspils Augstskola).

Foto: Valdis Ziemelis

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: