Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars nosaucis kandidātus Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačiem savā laukumā ar Islandi un Turciju.

No FK Ventspils kandidātos sākotnēji tika iekļauti aizsargi Oļegs Timofejevs un Kaspars Dubra, kā arī pussargs Jurijs Žigajevs. Vakar saraksts papildināts ar vēl diviem spēlētājiem, tostarp ventspilnieku aizsargu Antonu Kurakinu.

Latvijas izlase kvalifikācijas turnīru sāka ar maču Kazahstānā, kur tika nospēlēts neizšķirti (0:0). Islandes izlasi Latvijas valstsvienība uzņems 10. oktobrī, bet trīs dienas vēlāk Skonto stadionā viesosies Turcija. Abas šīs komandas pirmajā kārtā tikās savā starpā, un islandieši savā laukumā svinēja graujošu uzvaru ar 3:0. Vēl Čehija kompensācijas laikā ar 2:1 izrāva uzvaru pret Nīderlandi un kopā ar Islandi ir grupas līdere. Izlase kopā sanāks nākamajā nedēļā, bet vēl šīs nogalē paredzētas svarīgas spēles Virslīgas čempionātā. FK Ventspils sestdien viesosies Kauguros pie Spartaka. Interesanti, ka maču tiesās Maltas tiesnešu brigāde.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: